Administrator
Tutaj sk³adajcie podania do klanu
Administrator
to ja ninczaamadafaka... Gram w call of duty rok , a na tym koncie 1 miesiac... moj nick : NinCzaaKapec , to ja No³³ Lajfer... gadam z wami na skype XD i chce byc w tym klanie
Administrator
No dobra ale troche za ma³o opisa³es
Witam, w grze u¿ywam nicku "Gaz" tak jak na 4um. Gram ju¿ 2 lata lecz statystyki na koncie mi siê usunê³y i gram od dopiero 2 miesiêcy. Czasem siê obijam i mam du¿o zgonów, a czasami gram powa¿nie i zamieniam siê w maszynê do zabijania a czasami i siê obijam i mocno zabijam. Dobrze a nawet najlepiej idzie mi jako snajper lecz to zale¿y od terenu, okoliczno¶ci i od graczy. Zanim obra¿ê kogo¶ podczas gry, zastanowiê siê nad tym i porozmawiam z tym kim¶. Zachêcam do przyjêcia mnie do klanu. Pozdrawiam serdecznie Gaz.
Administrator
Ok mo¿esz do klanu
Administrator
Witam Wszystkich w klanie Polish Friend Havoc napiszcie przed nickiem w grze |PFH| mi³ego grania zycze
Witam, w Call of Duty gram ok. 10 miesiêcy .Nick mam szymo 14.Statystyki jak mi sie chce graæ to mam ok.105-28. dobrze gram snajperk±, bardzo chcia³bym do³±czyc do tego klanu. Moj skype chyba ju¿ macie .
Administrator
Oficjalnie potwierdzam przyjecie szymo 14 do zespo³u |PFH|
Administrator
Dobra szymo mo¿esz wpisaæ |PFH|
Frontowiec
Price kiedy bêdzie serwer naszego klanu??
Witam, w grze u¿ywam nicku "Magda" tak jak na Magda. Gram ju¿ 2 lata lecz statystyki na koncie mi siê usunê³y i gra³am od dopiero 2 miesiêcy. Czasem siê obijam i mam du¿o zgonów, a czasami gram powa¿nie i zamieniam siê w maszynê do zabijania a czasami i siê obijam i mocno zabijam. Dobrze a nawet najlepiej idzie mi jako snajper lecz to zale¿y od terenu, okoliczno¶ci i od graczy. Zanim obra¿ê kogo¶ podczas gry, zastanowiê siê nad tym i porozmawiam z tym kim¶. Zachêcam do przyjêcia mnie do klanu. Pozdrawiam serdecznie Madzia
Administrator
Ju¿ przyjmuje siê